Workshop Schedule


Workshop Schedule

This year, the IMsLBB Weekend takes place on April 11-14, 2019 at the DoubleTree by Hilton in San Jose, CA. Workshops will be offered Thursday through Sunday (April 11-12-13-14).  The tentative schedule for 2019 includes 40 educational opportunities over the weekend:

Thursday (9:00am – 5:00pm) – Consent Institute

Friday (9:30am – 6:30pm) – 17 sessions

  • Weekend Overview/Orientation (8:30am – 9:15am)

  • Four (4) 90-Minute Workshops (9:30am – 11:00am)

  • Contestant Interviews (10:00am – 2:00pm)

  • Lunch Panel on TBD (11:15am – 12:45pm)

  • Four (4) 90-Minute Workshops (1:00pm – 2:30pm)

  • Non POC Caucus (2:00pm – 4:00pm)

  • Four (4) 90-Minute Workshops (2:45pm – 4:15pm)

  • Closed POC Caucus (4:30pm – 6:30pm)

Saturday (9:30am – 6:00pm) – 17 sessions

  • Weekend Overview/Orientation (8:30am – 9:15am)

  • Four (4) 90-Minute Workshops (9:30am – 11:00am)

  • Contestant Interviews (8:30am – 1:00pm)

  • Four (4) 90-Minute Workshops (11:15am – 12:45pm)

  • Inside the Leather Jacket Lunch Panel (1:00pm – 2:30pm)

  • Five (5) 90-Minute Workshops (2:45pm – 4:15pm)

  • Closed POC Caucus (4:30pm – 6:00pm)

Sunday (1:30pm – 3:00pm) – 5 sessions

  • Five (5) 90-Minute Workshops (1:30pm – 3:00pm)

You will be asked for your availability through the weekend so be sure to check your travel plans and to make note of times at which you will not be available. The Education team will be working with you during the programming phase to create the weekend schedule. The process is complex, so we appreciate your flexibility and patience. If you have any changes, please let us know as soon as possible.